LBD och annat värt att veta

Roar mig med att gå igenom “Fashion 101, a crash course in clothing” som vi säljer här i butiken.

Otroligt söta boxar fyllda med urgulliga kort som ger svar på det mesta inom kläder, kanske inte de viktigaste kunskapen att besitta här i världen men ändå kan det förgylla din dag och särskilt en snöig dag som denna.

Om Little Black Dress kan man få koll på att: “Coco Chanel coined the term little black dress in 1926 when she debuted her LBD. Though the color choice caused an uproar – black at that point was reserved for those in mourning”

Det som är outstanding med den lilla svarta är att den passar i princip alla tillfällen, kan nästan aldrig bli fel.

Är du sugen på en ny LBD så har BLANK i sin vårkollektion två underbara varianter. De och 101 Fashion finns i vår nätshop.

DSC_1537DSC_1526fashion1

Tags: , ,

Comments are closed.