Archive for January, 2009

Nytt märke – danska Lolly’s Laundry

Wednesday, January 28th, 2009

6733d_m

Nytt märke för säsongen är danska Lolly’s Laundry som bland annat gör underbara klänningar i lite bohemianchic-stil. 
Har du inte möjlighet att komma förbi och kolla in allt nytt fint, så kika in i vår nätshop lite titt som tätt, vi jobbar med att få ut alla nya grejor där så snart som det bara går!!

årets första sofo-night tors den 29:e

Wednesday, January 28th, 2009
sofo Nu börjar januari månad går mot sitt slut och vi laddar för årets första sofo-night i morgon torsdag den 29:e januari.
Butikerna här i vårt härliga område rear för fullt, så samla ihop kompisgänget och passa på att ta en fyndrunda i sofo i morgon, när det är kvällsöppet!

Vi på King Lily kör nu sista rycket på REAN och har 50-70 % på allt från höst-och vinterkollektionerna. Som om detta inte vore nog så maxar vi REAN till  minst 70% på alla REA-kläder i morgon mellan kl. 18.00-21.00, don’t miss it!!


Längtan efter…..

Saturday, January 24th, 2009

3-vita-topparEfter att vi denna regniga, extremt gråa och tråkiga förmiddag har plåtat nyinkommna vårplagg till nätshoppen, så har vi fått en otrolig längtan efter somriga vita toppar. Tänk att en sommarkväll dra på sig jeans, pumps och en krispigt vit topp och sen träffa sina tjejkompisar över ett glas rosé….. ok, vi är redo för våren nu, så snälla, snälla väderguden fixa detta NU!

De närmaste dagarna kommer vi uppdatera nätshoppen med dessa fina toppar och alla andra vårgrejor som vi plåtat idag!

Mike på King Lily och på Elle-galan

Wednesday, January 21st, 2009

emma-aspelin1

Vår kära vän Mike har just nu en fantastisk utställning med sina smycken här i butiken. De är sååå coola och verkligen värda att kolla in så har du ännu inte haft möjlighet att kolla in Mikes smycken hos oss, kom förbi snarast för de hänger inte kvar så länge till. Förutom att designa fantastiska smycken till sin utställning här så har Mike hunnit med att till förra fredagens Elle gala designa en hefantastisk accessoar till Elle Emmas klänning!

Trender i vår – style.com

Wednesday, January 21st, 2009

gra-kofta-mini1
grafisk-kl-mini1Vill du veta vad som gäller i modesvängen framöver så är ett hett tips att gå in och kolla in www.style.com. De har listat topp trenderna för vår- och sommaren 2009. En av trenderna för våren spås bli geometry lessons. Känner du dig sugen på att redan nu “hotta” upp garderoben med lite nya plagg i denna stil så har vi en kofta och en klänning på REA som känns helt  klockrena!! Förutom geometry lessons så har vi här på King Lily, kanske inte helt oväntat, marrakech express och trash and vauderville som favoriter från style.coms trendrapport!

 

 

 

 

måndag…

Monday, January 19th, 2009

p-640-480-86a0331d-1827-4333-8b47-b34ae4cb5bfc.jpeg….i januari månad, det är rått, grått och kallt ute, datorn strular och man är lite små förkyld, ja då är man inte direkt på sitt allra bästa solskens humör men det där kan snabbt förändras här på King Lily när man ser postkillen parkera sin budbil utanför och komma bärandes på ett lass med kartonger. Leverans av ännu mer nya vårgrejor, tjoho vad kul och sen lite gulliga och trevliga kunder på det så är måndagshumöret som bortblåst!

I dagens leverans var det bland annat accessoarer från Malene Birger. Favoriten, detta halsband!

 

FYNDA 50-70%

Friday, January 16th, 2009

p-640-480-fb4f98c1-dd14-486b-8848-023cd5a118e9.jpegNu kör vi på med ännu mera rea, 50-70% på allt från höst-och vinterkollektionerna. Så passa på och förgyll det nya året med några riktigt härliga reafynd!!

Jippie, äntligen lite färg!

Wednesday, January 14th, 2009

img_0102Nu har vi fått in härliga vårkoftor från Malene Birger. Vet inte hur ni känner, men själva så är vi otroligt sugna på lite sköna vårfärger så här i gråa januari och vad kan då bli bättre än den fantastiska färgen “wild orchid” som denna kofta bland annat finns i!

Nyinkommet!

Monday, January 12th, 2009

byxdress1Redan nu har vårgrejorna börjat levererats!!

Bland annat så har vi fått in kanske den snyggaste svarta byxdressen ever från Baum und Pferdgarten! De flesta är väl eniga om att byxdressen är plagget som gäller våren och sommaren 2009 så är du redan nu på jakt efter den perfekta byxdressen att förgylla din garderob med så måste du bara kolla in denna fantastiska skapelse.  Kommer inom kort läggas upp i nätshoppen!

KingLily action

Thursday, January 8th, 2009

Kolla in nyheter/blogg för events och andra happenings i butiken!