Archive for March, 2009

Soliga Södermannagatan

Monday, March 30th, 2009

Idag känns som om våren äntligen har gjort entré här på Södermannagatan, som vi har längtat och kan man tänka sig en bättre start på veckan. Vi har ägnat förmiddagen åt att plåta lite nya vårgrejor till nätshoppen så nu ska vi bara fixa och trixa lite så kommer ni snart hitta massor av nytt där. Vi har även suttit här och drömt oss tillbaka till vår första sommar här på Södermannagatan när det var sol mest hela tiden och vi inte gjorde så mycket annat på kvällarna än hänga utanför butiken med var sitt glas rosé i handen och sällskapet kom och gick och kvällarna avslutades allt om oftast på Pet Sounds eller Debaser Slussen.

 

rosevin

Erbjudandena gäller så klart även i vår nätshop

Thursday, March 26th, 2009

Våra erbjudanden för 26-28 mars gäller självklart även i vår nätshop, så har du inte möjlighet att komma förbi butiken så klicka dig in i vår nätshop så hittar du dem där!!natshop-knapp

I kväll är det sofo-night

Thursday, March 26th, 2009

På sofo-night i dag, torsdag 26 mars, firar vi dessutom lite extra med att ha 25 % rabatt på alla skor så kom förbi oss på Södermannagatan 11 och bli uppiggad av härliga vårkläder, lyssna på DJ Paps som spelar skön musik och självklart bjuds det på goda förfriskningar! Vi har öppet till kl 21.00 så välkomna!remix2009utskick2hacken2009utskick

King Lily 3 år, firas med erbjudanden i dagarna tre!

Thursday, March 26th, 2009

Känns något absurt men nu på torsdag den 26:e mars är det faktiskt tre år sedan dörrarna till King Lily slogs upp. Det var en extremt händelserik dag och mycket har hänt sedan dess men ändå så känns det som om det var häromdagen som vi stod här i butiken och skålade i bubbel med gamla och nya vänner, familj och leverantörer. 

maria2009utskickbruunsbazaar2009utskickFör att fira våra tre år som butik och faktumet att man i helgen ställer om till sommartid slår vi till med 20 % rabatt på alla fina vårplagg från Maria Westerlind och Bruuns Bazaar under dagarna tre (gäller 26-28 mars).

Dagens leverans från Malene Birger

Tuesday, March 17th, 2009

Idag på förmiddagen fick vi paket från Malene Birger, är som julafton varje gång postkillen kommer!!

En del av det som fanns i dagens paket  ser ni här bredvid. Bältet är sjukt snyggt och går loss på 1 299 kr.Sjalen är också otroligt fin, den på bilden är i färgställningen Indigo Blue, vi har den även i Hot Red som också är kanon!Sjalarna kostar 799 kr.Sen fick vi också en ny omgång med Malene Birgers linnen, Dawn. Dessa linnen är outstanding i sin passform och de har inga sömmar i sidorna vilket gör att de är grymt sköna. De kostar som vanligt 399 kr och de finns i en hel hop olika färger!!

nyinkommet-bmb

Skor, skor och åter skor

Friday, March 13th, 2009

skor1skor2skor3Igår var jag ute och käkade med min kompis Jeanette som är fullkomligt galen i skor. Innan vi ens hann fördjupa oss i Thaimenyn så påpekade hon upprört att det är under all kritik hur dåliga vi är på att lägga ut skor i nätshoppen!! Hon har så klart helt rätt i detta och vi lovar skärpning snarast. Tills vi lyckats får ut dem så får ni hålla tillgodo med några halvsuddig bilder här så länge.

För 3 år sen……….

Friday, March 13th, 2009

bild-butiken1vid den här tiden så var vi mitt uppe i renoveringen av vår lokal, det spacklades, skrapades, byggdes och fixades. Vi slet och kämpade för att hinna klart tills öppningen den 25 mars. Vi tog beslut om påsar, färger, tyger i en rasande fart. Det var en otroligt rolig tid och ibland känns det helt galet att det är 3 år sedan och att det nu drar ihop sig till 3-års jubileum. Vi håller nu på att klura på hur vi ska fira så håll utkik efter specialerbjudanden lite längre fram i mars.

Vi drömmer om sommar, sol och hav!

Tuesday, March 10th, 2009

kostym2009_2_12
madsn2009_2_1baum2009_5_1När vädret är som det är idag, snö, snö och åter snö så är det lätt att man drabbas av total inspirationsbrist. Det är ju snart mitten av mars och man har fått mer än nog av snö och slask. För att pigga upp oss här i butiken så har vi idag provat randig plagg, för vi var alla överens om att vit- och blårandigt känns extremt mycket sommar och sol, tyvärr så hade provandet motsatt effekt, nu längtar vi ännu mer efter ljusare tider!!

Klänning från Mads Norgaard

Top från Baum und Pferdgarten

Linne från Kostym

Som godisbitar

Monday, March 2nd, 2009

Nu har vi fått in helt underbara vårskor från Designers Remix, dom är söta som godis, man blir glad av att bara titta på dom!! Kanske inte dojorna man har varje dag, men min plan är att när jag inte använder dom får dom piffa upp bokhyllan där hemma!!