Archive for April, 2009

Tider 30 april & 1 maj

Wednesday, April 29th, 2009
skorcollage
Våra öppettider denna Valborgshelg är som följer:
King Lily Södermannagatan:
Valborgsmässoafton: 11.30-17.00
1 maj: stängt
sen öppet som vanligt
King Lily nätshop:
Öppet dygnet runt

Valborgserbjudande

Wednesday, April 29th, 2009

bb2009_11_2Vanligtvis så har vi ju något särskilt erbjudande under sofo-night och det ska ni inte missa denna månaden bara för att vi kommer skåla in våren i stället för att ha butiken öppen, nej det vore inte rättvist så istället har vi ett erbjudande som gäller 30 april – 4 maj både i butiken på Södermannagatan 11 och i nätshoppen och det är:

200  kr rabatt vid köp av valfritt plagg från danska Bruuns Bazaar
Om ni handlar på nätet uppge rabattkoden: BAZAAR 
bruuns-bazaar-logo

ingen sofo-night på Valborg

Monday, April 27th, 2009

Tyvärr så blir det ingen sofo-night nu på torsdag, tråkigt men är ju Valborgsmässoafton så vi misstänker att många planerar att kolla in en brasa, lyssna på någon kör eller skåla in våren på något trevligt galej!

Själva så skippar vi nog brasan men hoppas få höra våra kära grannar här på Södermannagatan när de tar sin kör, Grandpa Choir Boys, och stämmer upp i skönsång runt om i stan. Kan även tänkas bli en skål eller två på någon härlig bar här i området, man måste ju ändå fira att våren är här, för det måste man ju ändå säga att den efter de senaste dagarnas underbara väder!

Nästa sofo-night blir 28 maj, så då kör vi på för fullt med musik, erbjudanden och annat skoj, men vi återkommer mer om det när det närmar sig!!

majbrasa1

Nu i nätshoppen

Monday, April 27th, 2009

 

Nu finns nyinkomna smyckena från amerikanska Erica Weiner i nätshoppen. Klicka på nätshop uppe till höger och sedan på Erica Weiner så har ni dem där!!

erica-w

Smycken från Erica Weiner

Saturday, April 25th, 2009

Vet inte hur ni känner men jag är typen som älskar smycken men större delen av året så glömmer jag bort att använda dem, men så snart solen kikar fram så blir det annorlunda och smyckesskrinet öppnas upp. Vi har länge varit på jakt efter ett nytt smyckesmärke som känns rätt för butiken men som också ligger bra i prisnivå vilket inte varit helt lätt. Vi har länge kollat på amerikanska Erica Weiner och nu äntligen har vi äntligen slått till och igår kom grejorna. Vi kommer snart lägga ut dem i nätshoppen men så länge får ni hålla till godo med bilder på några av de örhängen och halsband som vi fått in!

 

Priser uppifrån och ner:

Ginko örhängen: 329 kr

Swallow örhängen: 249 kr

Birdcage örhängen: 549 kr

Bow & locket halsband: 479 kr

 

gingkoearsparrowbirdcagebowlocket.

Nyckelplagg för våren

Tuesday, April 21st, 2009

Många tidningar listar just nu vårens nyckelplagg och kanske inte helt oväntat är det samma plagg som återkommer mer eller mindre i alla magasin, lite trist men det är klart annars vore det väl inga nyckelplagg. Ett av de plagg som nämns nästan överallt är kavajen och det känns verkligen som om kavajen har fått sig ett uppsving de sista säsongerna, både vad gäller modellerna och möjligheterna att kombinera den. Hetast känns väl kanske fortfarande herrkavajsvarianten med upprullade ärmar men det är inte utan att man börjar bli sugen på en mer skräddad variant också. Just nu har vi två kavajer i sortimentet, båda varianterna funkar även som sommarjackor!

Bilder uppifrån och ned:

Från Malene Birger, pris 1 899 kr

Från Kostym, pris 700 kr

dsc_0039_2
kostym2009_5_1

Bröllopssäsong

Monday, April 20th, 2009

Har det börjat dimpa ner inbjudningar till vår- och sommarbröllop  i brevlådan?? Bröllop är verkligen de härligast festerna att gå på, alla är på gott humör, finklädda, och stämningen brukar alltid vara på topp!Men…. innan festligheterna är det ju en del förberedelser som måste ske och som kan vara lätt panik framkallande, det är presenter, möhippa, talskrivande och inte minst vad ska man ha på sig?

Känn ingen panik över din outfit, här på King Lily hittar man ett stort antal klänningar i olika stilar, långa, korta, mönstrade, i siden, i bomull, ja, det finns helt enkelt en hel uppsjö av varianter.

Här ser ni bilder på några men vi har många fler så kika förbi oss på Södermannagatan 11 eller om du inte möjlighet att komma förbi kan du alltid klicka dig in i nätshoppen och spana in utbudet!

 

Uppifrån och ner:

Baum und Pferdgarten, sidenklänning i Liberty pris 3 999 kr

Bruuns Bazaar, jerseyklänning,  pris 1 299 kr

Baum und Pferdgarten, sidenklänning, pris 2 999 kr

Maria Westelind, småblommig klänning, pris 1 499 kr

Designers Remix Collection, lila klänning i sidenblanding, pris 1 499 kr

 

baum2009_8_2bb2009_9_2

 

baum2009_7_22

maria2009_5_21remix2009_4_21

Sahara på repeat

Monday, April 20th, 2009

För er som inte hört Sahara Hotnights nya platta Sparks ni har något att se framemot! Den lysande platta med en skön samling covers, grym helt enkelt! I dag går den på repeat här i butiken. 

 

sparks

Sommarskorna nummer ett

Wednesday, April 15th, 2009

scorah-skor1Förra sommaren var det som om en våg av träskor sköljde över hela Söder, var det inte från Hasbeens i olika tappningar så var det de klassiska Knulpdojorna.

Kollar man lite modetidningar och sidor på nätet kan man snabbt konstatera att trenden lär hålla i sig även denna sommar. Inte så konstigt för dem funkar ju till det mesta och känns som ett grymt alternativ till flip-flopsen. Till den här säsongen har vi på King Lily inte tagit in några träpjucks men för några säsonger sedan hade vi några helt fantastiska clogs från den brittiska märket Scorah Pattullo och tro det eller ej men kvar i våra gömmor har vi några få kvar! Dessa säljer vi nu till halva priset. Ordinarie pris var 2 500 kr, så nu kan de bli dina för 1 250 riksdaler!

Bruuns Bazaar klänning på omslaget till nya Damernas

Tuesday, April 14th, 2009

Har varit många som ringt i dag och frågat om vi har klänning från Bruuns Bazaar som syns på framsidan på nya Damernas Värld och JAPP det har vi  och den är såååå fin, en riktig pärla! Helt enkelt en härlig klänning i vårens färg, korall!

Gå in och kolla på fler bilder i nätshoppen under kategorin Klänningar eller Bruuns Bazaar!

bruunsbazaar2009_7_2