Archive for June, 2009

Shorts, inte så dumt!

Monday, June 29th, 2009

När det är så varmt som det varit sista veckan så är det inte alltid lätt att veta vad man ska ha på sig. Shorts är ju inte bara himla poppis just nu utan också ett väldigt bekvämt och praktiskt plagg i värmen. Tyvärr så är det inte alltid så lätt att hitta några som sitter bra. Vi har för tillfället några olika modeller på shorts och favoriten just nu är nog ändå dessa med knyt i midjan. De kommer från Bruuns Bazaar och du hittar dem i nätshoppen. På rean kostar de bara 909 kr!bb2009_10_1

sofo-night ikväll 25 juni

Thursday, June 25th, 2009

Är du sugen på att fynda på REAN, suktar du efter ett glas vin i sommarvärmen eller har ryktet nått dig om den fantastiska DJ trion som ska spela, hur som helst, ta med dina vänner och bekanta och ta er till sofo på torsdag kväll. Vi finns på plats åtminstone till kl 21. 

Just nu kör vi ju sommarrea för fullt, är 30-50 % på alla kläder och skor. Under sofo-night blir det ytterligare erbjudanden, vad sägs om:

– köp två par jeans för 400 kr – oavsett tidigare pris
– 50 % på chinos från Malene Birger
– 50 % på allt från Baum und Pferdgarten

bmb2009_7_2cheap2009_3_2

På måndag 22 juni….

Thursday, June 18th, 2009

 

….är det så dags för butiken på Södermannagatan att följa efter!

11.30 öppnar vi och då blir det SOMMARREA!!! Samma upplägg som i nätshoppen, alla kläder och skor, nu med 30 % rabatt på ord pris, inte så dumt va!
Ha en underbar midsommar!
king-lily-skylt2

Reastart på nätet 18 juni kl 24.00

Thursday, June 18th, 2009

Ikväll, den 18 juni, kl 24.00 börjar vi vår sommarrea i nätshoppen! 

Det blir 30 % på alla kläder och skor så gör dig redo för att shoppa upp dig på härliga sommarkläder till fyndpris!kladcollage-slutlignatshop-knapp

Nu har de nya svalorna kommit

Wednesday, June 17th, 2009

Äntligen har vi fått påfyllning av Erica Weiners supersöta örhängen med svalor. Sist tog de slut på mindre en vecka, så bäst att passa på nu när de åter finns i lager, vem vet hur snabbt de går åt den här gången! De kostar 249 kr och du hittar dem i nätshoppen under accessoarer eller under Erica Weiner. 

Där hittar du nu även Ericas härliga Giant Red Rhinestone Studs. De är troligtvis tillverkade under 70-talet och Erica har fixat till dem genom att byta ut de gamla infattningen mot 14 K guld  infattningar. Stenen är ca 1,3 cm. Örhängena har en absolut underbar färg!  De kostar 349 kr. sparrow-earringsredrhinestone

Midsommarfirande

Tuesday, June 16th, 2009

 

Har du inte hittat din midsommarklänning ännu, ta det lugnt, ingen stress, vi har dem, långa, korta, enfärgade, mönstrade,siden, bomull…..klicka på nätshop här ovanför så finner du en uppsjö där eller kom förbi oss på Södermannagatan 11.
Denna midsommarvecka har vi dock lite reducerade öppettider:
tors 18:e juni stänger vi två timmar tidigare än vanligt, dvs 16.30
fre 19:e juni-sön 21:a juni håller vi stängt för att vräka i oss sill, smutta på en snaps eller två, dansa kring midsommarstången, plocka sju sorters blommor och sen förhoppningsvis drömma
sött!
Nätshoppen har såklart öppet när som!
midsomamr

Snabbfix för håret!

Friday, June 12th, 2009

Behöver du piffa till dig i håret! Varför inte kolla in våra fina hårband från spanska Angelica Leon. Det är gjorda av gamla slipsar som Angelica själv syr om till dessa underbara kreationer. Ingen är den andra lik utan alla är one of a kind.

Angelica var förbi butiken för några helger sedan och skönare tjej får man leta efter! Hon och hennes bästa kompis var i Stockholm för att springa maraton. Jag frågade om det var deras första mara men det var det verkligen inte, de hade deltagit i en herrans massa olika maraton runt om i världen, men de hade aldrig lyckats fullfölja någon, men de var lika glada för det!! Hon berättade också att de brukade ta en taxi till målet när de inte orkade springa mer, ha, ha, ha, precis en tjej i vår smak!!

Angelicas fin, fina hårband kostar 449 kr och finns just nu bara att köpa i butiken på Södermannagatan men vi lovar att snart lägga ut de i nätshoppen också!

angelica-leon