Archive for July, 2009

Nu droppar höstgrejorna in

Thursday, July 16th, 2009

I modebranschen är det lite upp och nervänt, man är lite före sin tid kan man säga! Trots att det bara är mitten av juli och sommaren knappt har börjat så droppar nu höstens grejor in. Det kommer den ena leveransen efter den andra och det är som julafton mest hela tiden! Även om det känns lite avlägset att dra på sig en stickad klänning och tjocka koftor nu så kan man ju trösta sig med att när sommaren går mot sitt slut så har man iallafall en massa härliga höstkläder att ta på sig.

Vi kommer ta lite ledigt de närmaste veckorna men så snart vi är tillbaka som vanligt i början av augusti så ska vi ta tag i att plåta allt och lägga ut i nätshoppen men tills dess så finns tyvärr bara de nya plaggen att shoppa i butiken på Södermannagatan.

Här ser ni några smakprov på vad som kommit!

Underbar sidenklänning från Designers Remix – 2 299 kr

Grym läderkjol och kofta från Bruuns Bazaar – 2 399 kr resp. 1 999 kr

remix-klanningbruuns-bazaar-laderkjol

STEP IT UP!

Thursday, July 9th, 2009
skorcollage
Nu höjer vi upp REAN ytterligare ett snäpp!
Från och med idag, den 9 juli, ökas rabatten till 50 % på stora delar av vår- och sommarkollektionerna. Även om det börjar bli lite utplockat så lovar vi att det fortsatt finns riktiga guldklimpar kvar!

Bloggväder

Wednesday, July 8th, 2009

Kollade precis in väderprognosen för närmaste dagarna och vad ska man säga… det verkar bli en hel del regn… Ja, ja ska man hitta något positivt med det, så är det väl att man de närmaste dagarna, utan dåligt samvete kan ligga i soffan och kolla film och spana in några av de otaliga bloggar som finns där ute på nätet. Ibland känns det dock som en bloggdjungeln men har två bloggar som jag spanar in regelbundet och det är min underbara vänner Sasa och Carins:

Sasa bloggar om livet som inredningsstylist och set designer. Här kan du få massor av inspiration och härliga skratt. www.familyliving.se/bloggare/sasa-antic/

Behöver du skönhetstips, då ska du kolla in Carins blogg, Carin är snygg som få, sjukt rolig och dessutom även svenska Elles skönhetsredaktör så hennes blogg hittar du på: elle.se/bloggar/beautydept.aspx

Några andra bloggar vi brukar klicka oss in på är:

fashion.elle.com

fifi-lapin.blogspot.com

sugardarlingvintage.com

jakandjil.com

carin_hellman

sugar-darling-vintage

sasa