Archive for August, 2009

SOFO-night med Coca-Cola och Baum und Pferdgarten

Monday, August 24th, 2009
Baum und Pferdgarten har inlett ett samarbete med Coca-Cola light, så i höst kommer ni kunna slurpa i er Coca-Cola ur en flaska designad av tjejerna bakom Baum und Pferdgarten.

Detta kan vi ju inte låta gå obemärkt förbi så på SOFO-night nu på torsdag den 27 augusti bjussar vi på svalkande drycker ur dessa underbara flaskor! Det blir självfallet även lockande erbjudande på Baum und Pferdgarten produkter.


coca-cola


Grolsch Block Party

Thursday, August 20th, 2009

Imorgon fredag smäller det, Grolsch Block Party går av stapeln för tredje året i rad. I år kör det på Skånegatan mellan 17-22 och blir en uppsjö av happenings. Vad sägs om; Hello Saferide, Ison och Fille , realese av specialdesignad gympadoja på SNS , DJ Battle på Grandpa och tipspromenad a la Björn Borg

Vi på King Lily kommer ha öppet några timmar extra och kan tänkas att det dyker upp några specialerbjudanden under kvällen :)

För mer info om vad som händer på Skånegatan imorgon, gå in och kolla på www.grolschblockparty.se

Print

Dagens nykomling…..

Wednesday, August 19th, 2009

….. i nätshoppen är strumbyxor från danska Sneaky Fox. Alla kommer från höstens kollektion, du hittar olika material och varianter, vad sägs om cashmere, tweed, kabelstickade… Är du inte redo för att hänga undan favoritklänningen från sommaren ännu? Matcha den med ett par tjocka strumpbyxor, stickad kofta och grova kängor och du får värsta härliga höstlooken.

sneaky-logga

phlovecashmere_ml1

Lättare samvete och snygg

Tuesday, August 18th, 2009

Är ju ingen dum kombo och det är precis vad Malene Birger erbjuder genom att i sina kollektioner alltid inkludera en topp där vinsten skänks till Unicef, inte så dumt va!! Saken blir ju inte sämre av att i höstens kollektion är “Unicef-toppen” dessutom vansinnigt söt!

unicef-topp

Sammanfattning modevecka i Köpenhamn

Wednesday, August 12th, 2009

Efter ett antal visningar och timmar av traskande på de olika mässorna kan man konstatera att färgpaletten för vår 2010 domineras av dova och jordnära färger men färgen framför alla andra är; BLÅTT i olika nyanser.

Den GIVNA LOOKEN: feminint och LJUVT mixat med ROCKIGT. Passar King Lily perfekt!! Eller som någon på Allt om Stockholm så tjusigt beskrev vår butik: “ett ljust, flickigt söderhjärta hos en rockig själ”. Nuvarande trend som håller i sig även till våren: PALJETTER, PALJETTER……

Veckans matupplevelse var RESTAURATÖREN, där vår supergulliga vän och tillika säljare för BRUUNS BAZAAR, CARRO, bjöd oss på en helt magisk lunch. Maten som gällde annars var…BBQ och de som satte trenden var utan tvekan gänget på agenturen The GROCERY.

Inte helt oväntat så serverades de godast DRINKARNA som vanligt på LELE inget konkurrerar ut deras Mojitos.

Veckans två räddande änglar var FREDRIK på MINIMUM tillsammans PARIS HILTON, med kylda cider från Freddan och solfjärdrar från Paris så överlevde vi mässan Terminal 2 utan att smälta bort. Tror oss även veta att Fredrik är helt enig med oss om att bästa och mest oväntade BAR/KLUBB under dessa dagar helt klart måste varit RITZ vid Istergade


bmb-visnin100_2799

350

remixvisning

Höstnyheter nu i nätshoppen

Wednesday, August 12th, 2009

Nu hittar ni en del av de nyinkomna höstgrejorna i nätshoppen, massor av finfina grejor som man vill sätta tänderna i!

Klicka dig in via Nätshop här ovan, gå du in under Senaste nytt/Latest arrivals så hittar du de senaste plaggen upplagda där.

natshop-knapp

Back in business

Monday, August 3rd, 2009

Det tycks som denna måndag är lite av återkomstens dag! Tycker det är mer folk på gatorna än på länge och kollar man Facebook så vimlar det av ångestladdade inlägg om jobbstart och trötthet.

Vi är lyckligt lottade för när semestern är över så väntar modeveckan i Köpenhamn runt hörnet och då byts ångest snabbt till förväntan. Det ska bli kul av se hur säsongen vår 2010 kommer se ut, även om det känns lätt bisarrt att byta fokus till det när man står och plockar upp höstleveranser för fullt. Det droppar in höstkläder mest hela tiden och det är riktigt fina grejor. Än så länge så hittar ni höstnyheterna endast i butiken och inte på nätet, men ska bli ändring på det. Vi hoppas få ut lite höstgrejor senast i början av nästa vecka!

cph-fashion-week