Archive for September, 2009

Zara och Tilda – what’s up Sthlm!

Monday, September 14th, 2009

Våra goa söta vänner, Zara och Tilda har nyligen börjat blogga på http://whatsupsthlm.se/upyours/.

Vågar nog garantera att det kommer bli en hel del roliga och galna inlägg där framöver, ja, något annat är nog i princip oundvikligt när denna urnorrländska och finlandsvenska är i farten!

upyours

Så äntligen lite nytt i nätshoppen!

Wednesday, September 9th, 2009

Igår plåtade vi halva kvällen på världens bästa Ulrika. Hon är inte bara snygg utan också effektiv, alltid glad och rolig och dessutom hjälper hon alltid oss, trots att hon är överhopad med jobb. Hon är vår ängel!!

I nätshoppen har vi nu lagt upp 20 nya plagg och mer kommer under morgondagen. Det börjar redan bli utplockat i vissa storlekar så klickar i er i nätshoppen!

Tights från Blank, hur coola som helst – 800 kr

Klänning från Cheap Monday , sitter som en smäck, kolla priset – 300 kr

Stickad tröja från Mads Norgaard i härliga höstfäger – 1 399 kr

blankaw09_1_1cheapmondayaw09_6_2madsaw09_1_2

September Issue

Tuesday, September 8th, 2009

Igår ägnades kvällen åt dokumentären om Anna Wintour och Vouges September Issue,  älskade den!

Bäst utan konkurrens var så klart, underbara Grace Coddington, Creative Director på Vouge! Hennes styling, ja vad ska man säga, helt enkelt fantastiska bilder.

Bilderna är från Vouge

vouge
vogue3

Blank, hurra!

Monday, September 7th, 2009

Ett av våra nya märken för hösten är svenska Blank! Sjukt snygga grejor med helt galet bra passformer.

Kavajerna är banne mig helt magiska, passar lika bra till tights och lång t-shirt och gympisar, som till den  fina sidenklänningen, jeans eller till pennkjol för den som vill vara lite mer business. Och imorgon ska det plåtas här på King Lily så snart finns Blank grejorna i nätshoppen!

blank-aw08-2

Hej höst!

Friday, September 4th, 2009

Dagarna far fram med en rasande fart och nu känns det verkligen att det är höst i luften. Vi har haft hektiska veckor med inköp för våren och kan lova att man inte behöver känna någon oro för sin vårgarderob.Det känns ju som det är långt tills dess så nu skiftar vi fokus till här och nu! Rean är sedan några dagar helt avslutad och nu är butiken fylld med härliga höstplagg. Vi har fått in två helt underbara vinterkappor/jackor från Designers Remix. Det schyssta är att de inte bara är otroligt fina utan även är fordrade med Thermal Insulator, så vinterkylan ska hållas borta. Tyvärr så finns de inte i nätshoppen ännu men kommer lägga upp dem tillsammans med mycket annat nytt under nästa vecka.

Svart kappa, Ridercoat, kostar 4 1299 kr

Blå jacka, General, kostar 3 499 kr

remix-ridercoat

remix-generalcoat