Archive for October, 2009

Påfyllning av favorit

Friday, October 30th, 2009

Idag har vi fått in fler av denna superpoppulära tunika/klänning från Minimum. Sist tog dem slut på en vecka och kan nog tänkas att de går åt i en rasande fart även denna gång, för vem kan motstå denna underbara lilla skapelse. Färgen är helt bedårande, tyvärr så återger inte bilden det helt. Kostar, ja det gör den såklart, men bara 700 kr så är ett riktigt klippminimumaw09_5_1_2

Utlottning

Friday, October 30th, 2009

Tack alla som kom på sofo-night igår! Det blev en kul kväll med bra musik, vin, och mycket folk!

Under sofo-night började vi även med vår minimarknadsundersökning där du kan svara på 10 frågor och har chansen att vinna en väska fylld med härligheter till ett värde om 3 700 kr. Undersökningen kommer pågå tills på onsdag, så hann du inte förbi igår så kika in någon av de närmaste dagarna för den här chansen vill man inte missa!

king-lily-skylt2

Tider i helgen!

Friday, October 30th, 2009

Under Allhelgonahelgen har vi öppet dem här tiderna:

Fredag 30 okt: 11.30-17.30

Lördag 31 okt: 12.00-16.00

På nätet kan du handla dygnets alla timmar!

dsc_13202

sofo-night 29 okt

Tuesday, October 27th, 2009

Vet inte hur det är möjligt, men nu är det sista torsdagen i månaden igen och med det kommer, sofo-night.  Ingen är gladare för det än vi! Brukar bli otroligt roliga kvällar med grymma erbjudande, gott att dricka, skön musik, ja, det är helt enkelt hög stämning här i området under dessa kvällar, så tvinga er ut i höstmörkret och besök sofo. Ni kommer garanterat få en toppen kväll!

Vi kommer ha ett lotteri där du har chansen att vinna väska från Bruuns Bazaar fylld med: strumpbyxor från Sneaky Fox – trosor och topp i ekologisk bomull från A.O – halsband från Opiumone – linne, doftljus och armband från Malene Birger – värde  3 700 kr .

Det blir även specialerbjudande för kvällen men mer om det senare i veckan!

sofo

vinst

Lyckopiller

Monday, October 26th, 2009

Ett riktigt litet lyckopiller är denna underbara tröja från Designers Remix! Går inte annat än att bli glad när man har den på sig. Rekommenderas starkt som botmedel mot eventuell hösttrötthet!

Pris 1299 kr – du hittar den i nätshoppenremixaw09_4_2

På torsdag….

Sunday, October 25th, 2009

…. är det som ni säkert redan har stenkoll på… sofo-night! Brukar alltid bli otroligt roliga kvällar med hög stämning. En av de bidragande anledningarna kan vara musiken. Nu på torsdag är det dem här härliga chicksen som kommer stå för skivvändandet. Vill ni veta mer om vilka J o A är, kom förbi på torsdag kväll så får ni om inte annat, helt klart för er vad de gillar för musik.

dj-tjejer

Veckans – 20 % på allt svart

Friday, October 23rd, 2009

Det blir ju bara mörkare och  mörkare ute och nästa helg är det redan Allahelgona och tror det eller ej men två månader är det julafton, helt bisarrt vad snabbt tiden går.

Kan inte riktigt fatta hur vi ska hinna med alla roliga grejor som vi har planerat innan nyår men det ska nog gå! Det som ligger närmast i tiden är sofo-night på torsdag nästa vecka, men mer info kommer om det senare, så håll utkik. Vi har sedan en tid tillbaka återinfört Veckans Erbjudande och i dessa mörkrets tider, vad passar då bättre än att ha ett erbjudande på allt som är svart, mellan 23-31 okt har vi 20 % på allt som är helsvart, inte så dumt va!

dsc_1199

Skyltning

Friday, October 23rd, 2009

Inför den stundande helgen har vi skyltat om i butiken. Blev till slut värsta projektet inkluderande en snabb utflykt till Hötorget, mycket skratt och en Zara klättrandes i rönnen som står här utanför, men det var det värt för blev himlans fint!

dsc_1316

Lugna gatan

Thursday, October 22nd, 2009

Idag är det väldigt lugnt här på Södermannagatan, kan kanske ha något att göra med att det är sinnessjukt grått och trist väder plus dag före löning.

Är såklart lite segt med lugna dagar i butiken men vi har en lång to-do lista på saker som måste fixas. Är allt från schema till ordrar och bokföring. Högst upp står med stora bokstäver; lägga ut nya plagg i nätshoppen vilket är ett litet pyssel med bilder, beskrivningar, storlekar m.m så det får nog bli uppgiften för dagen.

Nätshopping känns väl dessutom helrätt en dag som denna, då man helst skulle vira in sig i en filt och krypa upp i soffan med datorn och en stor kopp te!

natshop-knapp

accessoarercollaget

Lördagkväll!

Saturday, October 17th, 2009

Började denna lördag med att kliva upp tidigt för att hinna plåta lite nyinkommet innan öppning. Kändes sisådär att gå upp och ut i regnet som stod som spö i backen, känner sig trött, blek och allmänt höstseg. Ska dessutom ut en sväng ikväll och hade absolut inte någon lust med det tills vi satte igång och plåta och Ulrika, vår söta modell och vän, peppade upp mig och vi kom fram till att bästa medicinen för en sådana här dag är att klä upp sig till tänderna, gärna i något för kvällen nytt partyplagg, fixa naglarna och efter det dricka skumpa hela kvällen lång. Så nu sitter jag här och är taggad för kvällen och det som återstår är att hitta något nytt. Hetaste alternativet just nu är volangkjol från Minimum (800 kr ) men är ju några timmar kvar så få se vad det blir!

Trevlig helg på er!minimumkjol