Archive for November, 2009

JULKALENDER

Monday, November 30th, 2009

christmastree

Fram till jul kommer vi har vår egen julkalender här på bloggen.  Blir ett erbjudande per dag, gäller såklart både i butiken på Södermannagatan och i nätshoppen. Erbjudandena hittar ni här från kl 12 varje dag och dem gäller till kl 12 dagen efter då nästa fyndchans presenteras.

Så håll koll, kanske din egna favorit, något som syrran önskar sig eller något som kan bli årets julklapp till flickvänneen dyker upp till ett oslagbart pris men det gäller att hänga med i svängarna för gäller bara under 24 timmar!

MER OM SOFO-NIGHT….

Thursday, November 26th, 2009

MailnMix

DET BLIR INTE BARA UTLOTTNING AV DEN FIN, FINA KAVAJEN UTAN DET BLIR ÄVEN 20 % PÅ ALLT FRÅN BLANK OCH HANDLAR DU FÖR MER ÄN 1 500 KR SÅ FÅR DU MED EN T-SHIRT PÅ KÖPET!!

UNDER KVÄLLEN KOMMER DEN HÖGA LACE STÖVELN, SOM ENDAST PRODUCERATS I BEGRÄNSAD UPPLAGA, FINNAS ATT KÖPA I BUTIKEN TILL SPECIALPRIS SOM GÄLLER ENDAST DENNA KVÄLL. SÅ PASSA PÅ ATT SHOPPA EN AV HÖSTENS ABSOLUTA “MUST HAVES”

UTLOTTNING SOFO-NIGHT

Wednesday, November 25th, 2009

blank_LIDA_kavaj

IMORGON ÄR DET SOFO-NIGHT SOM VI DENNA GÅNG HAR TILLSAMMANS MED ALLDELES, ALLDELES UNDERBARA MÄRKET BLANK. BLANK ÄR INTE BARA GRYMMA PÅ DESIGN UTAN OCKSÅ HELT OUTSTANDING PÅ PASSFORM. KAN FAKTISKT , HELT ÄRLIGT,  INTE KOMMA PÅ ETT MER PRISVÄRT MÄRKE. DU FÅR ALLT I ETT BLANK- PLAGG, DEN PERFEKTA PASSFORMEN OCH KLASSISKT MEN ÄNDÅ FASHION, LÅTER  KANSKE MOTSÄGELSEFULLT ME N OM DU PROVAR ETT BLANK PLAGG KOMMER DU FATTAR VAD VI MENAR.

DET BLIR LITE OLIKA HAPPENINGS UNDER KVÄLLEN OCH EN AV DEM ÄR UTLOTTNING AV EN LIDA KAVAJ. GRYMT FIN ELLER HUR?

JULTIDER

Wednesday, November 25th, 2009

adventÄR JU HELT ABSURT ATT DET TILL HELGEN REDAN ÄR ADVENT, VAD HÄNDE MED DENNA HÖST EGENTLIGEN. VI KOMMER FRÅN OCH MED SÖNDAG OCH FRAM TILL JUL HA ÖPPET PÅ SÖNDAGAR, TIDERNA SOM GÄLLER ÄR 12-16 SÅ KIKA IN SÅ LOVAR VI ATT KOMMA MED BRA JULKLAPPSTIPS ELLER VARA SMAKRÅD NÄR DU PROVAR OUTFITS TILL JULFEST!

King Lily + BLANK nu på torsdag

Tuesday, November 24th, 2009

sofo-night 2

BLANK (ÅSA OCH FRED DA FLEX) SPELAR SKIVOR HOS OSS PÅ KING LILY

BLIR I VANLIG ORDNING SPECIAL ERBJUDANDEN, NGT ATT DRICKA, POPCORN…..MER OM DE OLIKA ERBJUDANDEN HITTAR DU HÄR UNDER VECKAN!

SÅ TROTSA HÖSTRUSKET, SVININFLUENSA, FÖRKYLNINGAR OCH ANNAT TRIST OCH KOM FÖRBI PÅ TORSDAG

ÖPPET TILL 21!
VÄLKOMNA

Veckans erbjudande

Monday, November 23rd, 2009

Så var det måndag igen, en ny vecka ett nytt klipp. Veckans eminenta erbjudande är 30 % rabatt på allting från vårt älsklingsmärke Baum und Pferdgarten. Välkomna in i butiken på Södermannagatan eller till e-butiken.

Dagens

Friday, November 20th, 2009

dagens

Insåg idag när jag kom till butiken att jag och en av våra skyltdockor kör samma outfit idag, ja förutom att jag då har tights till så klart, annars hade det blivit lite väl kyligt! Bekvämlighet framför allt är ledordet denna dag då statusen är förkyld, blek, glåmig och otränad!

Tunika från Minimum: 800 kr

Kavaj från Blank: 2 500  kr

Sjal från Minimum: 400 kr

Built by Wendy

Thursday, November 19th, 2009

fall09_th

Nu är det klart! Till våren kommer vi få in ett nytt märke, New York baserade; Built by Wendy och det är alldeles, alldeles underbart!! Bakom märket står amerikanskan Wendy Mullin som grundade märket redan 1995 och tre år senare slog man upp portarna till sin första Flaggshipstore i Nolita, NYC. Inspiration hämtas främst från popkultur och musik. Ett stort fan är Maggie Gyllenhall och hennes stil kan man ju inte annat än avguda!

Har varit en lång resa att få till allt med tullar, frakt  och annat men nu ska allt vara på plats så till våren ska ni hitta klänningar och toppar i underbara färger och mönster från Built by Wendy här hos oss.

Nytt djurmönstrat

Wednesday, November 18th, 2009

djur minimum

Det kan väl knappast ha undgått någon att djurmönster är extremt hett denna höst. Det känns i och för sig som det aldrig hann försvinna helt ur modebilden innan det tog plats på banan igen.

Hur som helst så har danska Minimum återigen överträffat sig själva och gjort en topp som heter duga! Denna skapelse levererades idag och det var med ett leende på läpparna som den packades upp, för är galet fin med helt perfekt puffiga axlar. Priset är också perfekt: 550 kr.

SoFo snack

Wednesday, November 18th, 2009

IMG_0823

Många undrar; ni öppnar ju halv tolv, vad hittar ni på före öppning egentligen, lite som vad gör dem på banken efter klockan tre….

Kan meddela att det blir många morgonmöten, som idag var jag på möte med SoFo-föreningen, dvs den företagarförening som finns här i vårt område. Vi brukar ha en hel del gemensamma projekt och evenemang plus att vi har en gemensam hemsida och det var just om denna hemsida dagens möte handlade om. Vi hade besök av två sköna snubbar, Dominique och Johan som jobbar med att ta fram en ny gemensam hemsida som förhoppningsvis ska vara up and running i mitten av december. Tror det kan bli riktigt flott!