Archive for February, 2010

SOFO-NIGHT TORSDAG 25:E FEB

Wednesday, February 24th, 2010

FEBRUARIS SOFO-NIGHT ÄR REDAN HÄR!

MELLAN 18-21: 20 % RABATT PÅ MALENE BIRGERS VÅRKOLLEKTION.
UTLOTTNING AV STICKAT FRÅN MALENE BIRGER OCH ANNAT SMÅTT OCH GOTT!

VI BJUDER SOM VANLIGT PÅ NÅGOT DRICKBART OCH POPCORN!
KOM, KOM, KOM….
bmb

LBD och annat värt att veta

Friday, February 19th, 2010

Roar mig med att gå igenom “Fashion 101, a crash course in clothing” som vi säljer här i butiken.

Otroligt söta boxar fyllda med urgulliga kort som ger svar på det mesta inom kläder, kanske inte de viktigaste kunskapen att besitta här i världen men ändå kan det förgylla din dag och särskilt en snöig dag som denna.

Om Little Black Dress kan man få koll på att: “Coco Chanel coined the term little black dress in 1926 when she debuted her LBD. Though the color choice caused an uproar – black at that point was reserved for those in mourning”

Det som är outstanding med den lilla svarta är att den passar i princip alla tillfällen, kan nästan aldrig bli fel.

Är du sugen på en ny LBD så har BLANK i sin vårkollektion två underbara varianter. De och 101 Fashion finns i vår nätshop.

DSC_1537DSC_1526fashion1

Unicef

Thursday, February 18th, 2010

Varje säsong tar Malene Birger fram en t-shirt som säljs till förmån för Unicef, all vinst skänkes till Unicef.

Känns helt rätt i dessa katastroftider så passa på att inte bara unna dig själv en grymt schysst top utan ge också ditt stöd till världens ledande barnorganisation.

Toppen hittar du i vår nätbutik så den är endast några klick borta, kostar 499 kr

unicef

Oemotståndliga pasteller

Wednesday, February 17th, 2010

Vårens sötaste trend är absolut pastellfärger! Pastell känns som ett bra botmedel mot vintern som vägra släppa taget, näh, bort med vinterns gråa dassighet och in med pastellerna. Pastell på klänningar, toppar, byxor, tights….Vår absoluta favorit av pastellerna är den pudriga rosa/aprikosa som denna bedårande klänning/långa linne från Malene Birger. Den här kommer definitivt inte bli någon garderobsvärmare! Matchas enkelt med kavaj eller kofta. Supersnygg med tights. Pris 999 kr – finns i nätshoppen!

Oleri

Modevecka i Köpenhamn

Tuesday, February 16th, 2010

Nu är vi hemma i Stockholm efter 5 intensiva dagar i Köpenhamn. Har varit spring mellan de olika inköpsmässorna, möten, visningar och middagar…. så helt enkelt en härlig modevecka i wonderful Copenhagen. Efter att ha vilat huvud och fötter lite grann och tittat igenom bilder och anteckningar från dessa dagar så är vi rörande överens om några grejor:

Bästa inspirationskällan: 40- talet

Bästa överaskningen: Designers Remix

Bästa accessoarerna: Decadent

Bästa baren: Zoobar eller kanske… Ritz

BÄSTA ALLT: BLANK

blankaw10

Dagens favorit

Sunday, February 7th, 2010

Det är kallt och ruggigt ute och efter en sen utekväll igår så känner man sig ännu mera frusen! Så dagens önskeplagg är Drapycardi från Designers Remix. Har den redan i grått men tror nog att jag måste få denna blåa i lördagspresent! Är 10 procent kashmir  så inte bara varm utan också så otroligt mjuk och härlig. Den blir perfekt med en långt vitt linne och tights och färgen….. älskar den!

Finns i nätshoppen, kan bli din för 1 499 kr

DRCSS10_3_2

och så ytterligare lite vårnyheter

Friday, February 5th, 2010

Nu har vi fyllt på nätshoppen med ytterligare vårnyheter. Missa inte att kolla in utbudet för lovar att det är en hel del godingar som man vill fylla garderoben med.

Jag får nya favoriter varje dag men just denna fredag så är det nog denna underbara klänning från Baum und Pferdgarten som toppar listan. Kan tänkas att det blir den, grova strumpbyxor och Fryeboots som blir kvällens partyoutfit kanske toppat med skinnjacka för att verkligen vägra vinter!

BUPSS10_1_2

Nyheter i nätshoppen

Wednesday, February 3rd, 2010

Äntligen har vi lyckats få upp lite vårnyheter i nätshoppen och mer kommer inom kort….

Suget efter vårsol, uteservingar och rosévin börjar bli helt olidligt, what to do, what to do….. ja, är väl bara att ignorera snöslasket och dra på sig en ny vårklänning men med tjocka strumpbyxor och kängor, inte så dumt det heller :)

BRUSS10_3_2