Archive for March, 2010

Glad Påsk!

Wednesday, March 31st, 2010

Under påskhelgen har vi följande öppettider:

Skärtorsdagen: 11.30-17.00

Långfredagen: stängt

Påskafton: 12.00-16.00

Påskdagen och Annandag Påsk: stängt

Nätbutiken är öppen, 24 timmar om dygnet och är fylld med nya härliga vårgrejor så missa inte att kolla in den.

Glad Påsk!

påskpåsk3påsk4

Solbrillor 2010

Tuesday, March 30th, 2010

Åh så tittade solen äntligen fram, hett efterlängtat kan man väl lugnt säga. Stuva in dunjackor, ullkappor, uggs och långkallingarna längst in i garderoben och fram med jeansjacka, pumps  och solbrillor.

Trenden för sommarens favoritaccessoar, solglasögon, är kattögon, oversized 70-tal, färg och djurmönster

Nytt för den här säsongen på King Lily är att vi tagit in solbrillor från svenska Loud  Quiet. Snygg design, sköna att ha på och mycket bra pris(999 kr/1499 kr)!

L&QSS10_1_1L&QSS10_4_1L&QSS10_3_1

sofo-night 25:e, styla din outfit, ny musikansvarig….

Tuesday, March 23rd, 2010

…..våren är på gång, i helgen ställer vi om klockan till sommartid och dessutom har King Lily haft öppet i 4 år, detta måste firas!

Vi slår till en riktig saftig utmaning, styla till en juste outfit, bli plåtad och i slutet av kvällen utses en vinnande look. Vinnaren får chansen att köpa hela eller delar av sin kreation till 25 % rabatt. Juryn består av Sofia & Karin från King Lily samt kvällens musikansvarig som är Johanna från Sahara Hotnights.

Öppet till 21! Kom, kom

p.s ytterligare vårnyheter finns nu i nätshoppen

INDISS10_2_1
BMBSS10_14_1

Sofia Coppola, Maggie Gyllenhall, Zoey Deschanel…..

Saturday, March 20th, 2010

……Michelle Williams, ja listan kan göras lång över kända stilikoner  som ofta syns bära Built By Wendy.

Och nu i veckan har vi äntligen fått den hett efterlängtade leveransen från USA med just detta fantastiska märke. Känns otroligt roligt att som enda återförsäljare i Skandinavien kunna erbjuda Wendy Mullins underbara plagg. Egen designade print och fina kvaliteer är ett signum för märket.

Plaggen finns nu i butiken på Södermannagatan och från och med senast måndag även i vår nätshop.

BBW_2-4712BBW_5-4223

Nya chefen

Tuesday, March 16th, 2010

Får vi lov att presentera nya chefen på King Lily, lilla darlingen Puck.

Han håller stenkoll på allt som händer både i butiken och utanför. Han har klass och stil  på ett härligt avslappnat sätt och han har inga problem att skälla till om han inte är nöjd. Han är helt enkelt helt, helt underbar!

puck

Väskor från Decadent

Monday, March 8th, 2010

Designer Karina Mundt grundade sitt väskmärke Decadent 2005 och ledorden har sedan starten varit snygga väskor med hög kvalitet och inga kompromisser.

Designen är stilren och klassisk men med skarpa detaljer och starka färger. Decadent väskorna har sedan starten varit mycket populära och efterfrågade i Danmark och nu finns de även här hos oss!

Ligger upplagda i nätshoppen!

SS10_thumb

SS12_thumb

Fredag, sol och favorit på lager igen!

Friday, March 5th, 2010

Klarblå himmel, skinande sol och anar man inte lite vår i luften….

Linnet/klänningen Oleri från Malene Birger i färgen peachy hann knappt komma ut i butiken innan det var slutsålt. Idag har vi till vår stora glädje fått påfyllning så nu har du återigen chansen att shoppa vårens finaste linne!

Oleri

Nytt märke – Indigofera

Tuesday, March 2nd, 2010

Idag fick vi en efterlängtad leverans från vårt nya jeansmärke, Indigofera. Indigofera är ett svenskt jeansmärke som funnits sedan 2009. Bakom Indigofera står våra kära Mats Andersson och Johan Söderlund, två riktiga jeansnördar, som kan allt som är värt att kunna om denim. De har tidigare arbetat för både Levis & Edwin. Indigoferas extrema fokus på kvalité och passform står ut i jeansvärlden och kan säga att de sitter som en smäck på alla som varit inne och provat dem så här långt.

Vi hoppas få upp dem i nätshoppen de närmaste dagarna men så länge får ni spana in bilderna här eller komma förbi oss på Södermannagatan 11.

Indigofera Linnea Low Res

Indigofera Linnea II low res

Vinnare i utlottningen

Monday, March 1st, 2010

Under sofo-night i torsdags hade vi en liten utlottning!

Nu har vinnaren dragits och vinstlotten föll på Pernilla Sandgren. Den underbar stickade tröjan Durandi från Malene Birger finns att hämta i butiken.

BMBaw09_16_1