Archive for June, 2010

Decadent

Monday, June 28th, 2010

Nu har vår efterlängtade leverans från Decadent kommit! Vi har fått in väskorna i lite nya färger som ni ser på bilden och även i mörkbrunt och navy bland annat. Dessa väskor är så grymt snygga så det brukar inte dröja länge innan de går åt så skynda dig in och köp en, vi lovar att du kommer att bli nöjd!

mån 28:e – reastart

Thursday, June 24th, 2010

På måndag kl 11.30 kickar vi igång REAN här på King Lily. Det blir 30-50 % på stora delar av vår – och sommar kollektionen så nu har du chansen att fylla sommargarderoben med massor av fynd inför stundande semestrar,  sommarpartyn av olika slag och varma sommardagar.

Redan nu är det utplockat i storlekar så kom i tid för att vara säker på att dina favoriter ska bli dina.

p.s på nätet är det samma som gäller…. så är du  inte i Sthlm surfa in på www.kinglily.se på måndag kl 11.30

midsommar på King Lily

Thursday, June 24th, 2010

nu drar det ihop sig mot midsommarfirande och här på King Lily firar vi med att idag torsdag stänga lite tidigare, 17.00 för att vara exakt och sen håller vi stängt hela helgen för att sedan köra igång med rea på måndag kl 11.30 men mer om det senare för just nu är det fokus på ångest inför val av midsommarklänning… ska ju för en gång skull bli fint väder imorgon så då känns det självklart att det blir klänning på men vilken ska man ta, någon i garderoben eller ska man lyxa till det med en ny. Mina väl står mellan de här två godbitarna, båda från mitt favvomärke Built by Wendy, grrr… tufft beslut, men är ju såklart ett lyxproblem så ska väl inte klaga!

Hoppas ni alla får en underbar midsommar!

dagen efter

Sunday, June 20th, 2010

och så var så det kungliga bröllopet så genomfört. Måste säga att Kronprinsessans klänning var helt magnifik och inte utan att man fick en tår i ögat när Prins Daniel försökte hålla gråten tillbaka i kyrkan. Men det ska också bli ganska skönt att detta evenemang äntligen är över för inte utan att man fått nog av all press kring detta, hur många tv-inslag kan man egentligen göra om två älgar vid namn Victoria och Daniel, och hur intressant är det egentligen…..

Hur som helst så närmar vi oss midsommar och därför kommer vi under hela veckan ha 20% rabatt på allt blommigt, så ligger du hemma och oroa dig för fredagens outfit, ta en promenad i söndagssolen och kom förbi oss och spana in allt fint blommigt.

Öppet till kl 16 idag.

SOMMARENS COOLASTE BYXA

Tuesday, June 15th, 2010

Baum und Pferdgarten har gjort denna ascoola byxa som vi givetvis har här i butiken. Byxan är brun med söta små beige/rosa prickar på. Den här veckan så erbjuder vi er 20% rabatt på dem så skynda in och fynda!

STINE GOYA

Monday, June 14th, 2010

We love Stine Goya!

Vi är stolta över att vara den enda butiken i Stockholm som säljer hennes finfina plagg och smycken. Nu är det först till kvarn som gäller för det finns inte så mycket kvar…

SONDAGSOPPET

Sunday, June 13th, 2010

Missa inte att vi nu under sommaren har öppet på söndagar också! 12.00-16.00

VÄLKOMNA!

Sol och sommarpirr i butiken!

Thursday, June 3rd, 2010

Här kommer lite bilder från butiken just nu.

Kom in och hitta din midsommarklänning hos oss!

Nu åker vi och grillar.

Fina bilder av fina Jessika

Tuesday, June 1st, 2010

När vi hade sofo-night sist var underbara fotografen Jessika Jarl här i butiken och plåtade. Kvällens medarrangör var svenska jeansmärket Indigofera. Bakom märket står jeanskillarna Johan Söderlund och Mats Andersson och det som de inte vet om denim är inte  värt att veta!

Blev massor av fina bilder med tema denim:)

Jessika har en blogg som är väl värd att spana in, endagsommig.blogg.se och hon har även en superfin hemsida, www.jessika.se