Archive for July, 2010

By Malene Birger x Unicef

Saturday, July 31st, 2010

Malene Birger är sedan ett antal år tillbaka ambassadör för UNICEF vilket bland annat resulterar i att hon i samarbete med UNICEF fyra gånger om året designar en t-shirt där överskottet från försäljningen skänks till UNICEF.

I höstkollektionen så har hon denna gång designat en barn t-shirt som är så himla söt! Så varför inte köra på den bästa av av grejor; shoppa utan dåligt samvete! Gör något bra för barn i världen och samtidigt köpa finfin present till dina barn eller dina kompisars barn!!

Damernas

Friday, July 30th, 2010

I senaste numret av Damernas Värld listar Martina Bonnier vad som är hett nu och som nummer ett på hennes lista har hon “Danska succéväskor” det vill säga Decadents underbara väskor. Sedan starten 2005 har väskorna gjort succé i Danmark och jämförts med engelska Mulberry. Martina Bonniers bland de Decadents godbitar är Working bag.

Hos oss på King Lily hittar du sedan ett halvår tillbaka Decadent väskor och för tillfället har vi tre modeller, Working Bag one pocket, Big Shopper och Small Shopper. Du hittar dem i vår nästhop men är du intresserad av någon annan färg eller modell hör av dig då vi inte har hela sortimentet på nätet.

SOFO NIGHT

Thursday, July 29th, 2010

IKVÄLL KÖR VI IGÅNG MED SOFO-NIGHT IGEN EFTER ETT LITET UPPEHÅLL I SOMMAR. VI HAR SOM VANLIGT ÖPPET TILL 21.00 OCH FINA ERBJUDANDEN TILL ER, DJ:S OCH SNACKS. JUST NU REGNAR DET MEN JAG HAR HÖRT ATT DET SKA SPRICKA UPP FRAMÅT KVÄLLEN.. : )

KIKA IN OM NI HAR VÄGARNA FÖRBI!

TREVLIG HELG ÖNSKAR VI PÅ KINKAN

SOFO GOES HOMO

Tuesday, July 27th, 2010

I MORGON BÖRJAR “SOFO GOES HOMO” I SAMARBETE MED PRIDEFESTIVALEN. HÄR PÅ KINKAN ERBJUDER VI ALLA MED FESTIVALBAND 10% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET, ÄVEN REAN!! SÅ PASSA PÅ ATT FYNDA PÅ SÅVÄL SOMMARKLÄDER SOM HÖSTNYTT! VI HAR ÖPPET 11.30 TILL 18.30 UNDER VARDAGARNA SAMT 12.00 TILL 16.00 PÅ LÖRDAG.

OCH GLÖM INTE ATT DET ÄVEN ÄR SOFO-NIGHT NU PÅ TORSDAG DEN 29:E OCH DÅ HAR VI JU ÖPPET TILL 21.00 MED FINA ERBJUDANDEN OCH SKÖN MUSIK!

VÄLKOMNA!

Minimum

Wednesday, July 21st, 2010

Jaaa! Nu har vi äntligen fått in vårt efterlängtade expresspaket från Minimum!

Ett par till

Friday, July 16th, 2010

Det kom ett par till, kolla in dom! Shit vad snygga dom är, helt klart mina nya favoriter! Dom är grymt sköna och den gröna färgen kan ju piffa upp vilken outfit som helst : )

Nya pumps!!

Thursday, July 15th, 2010

Idag kom det ett paket med asfina pums från Ganni! Ni måste bara kika in och se dom, superfina!!

Minimum

Monday, July 12th, 2010

Vi har fått in lite hösnytt från Minimum redan, sååå mycket snyggt!! Man vill bara ha allt! Kom in så ska ni få se : )

Söndagar i juli

Saturday, July 10th, 2010

Även vi behöver lite ledigt ibland. I juli kommer vi att ha stängt på söndagar men annars så har vi såklart öppet som vanligt på vardagarna mellan 11.30 och 18.30 och så 12-16 på lördagar. Passa på att kika in om ni är i krokarna, vi har en massa härliga plagg på rea och det har redan börjat trilla in lite höstnytt också.