Archive for August, 2010

SOFO-NIGHT

Wednesday, August 25th, 2010

NU PÅ TORSDAG (DEN 26:E) ÄR DET I VANLIG ORDNING SOFO-NIGHT! UNDER KVÄLLEN KÖR VI SLUTSPURT PÅ REAN, 50-70% RABATT, DJ FOX ÄR TILLBAKA OCH STÅR FÖR MUSIKEN, DET BJUDS PÅ DRYCK OCH POPCORN…… JA,, HELT ENKELT EN KLASSISK SOFO-NIGHT.

VECKANS SNACKIS!

Wednesday, August 25th, 2010

VECKANS SNACKIS, HÖSTENS VÄSKOR FRÅN DECADENT SKA FÖRHOPPNINGSVIS KOMMA DENNA VECKA. DE ÄR EFTERLÄNGTADE OCH VI HAR EN VÄNTELISTA PÅ FLERA AV MODELLERNA. SÅ VILL DU HOTTA UPP HÖSTOUTFITTEN MED EN DECADENTVÄSKA KOM FÖRBI SÅ SNART DU BARA KAN ELLER HÖR AV DIG OM DU VILL STÅ PÅ LISTAN:)

Idag..

Thursday, August 19th, 2010

fick vi finbesök i butiken, frallan Åke kom och hälsade på chefen. Dessutom kom brevbäraren med härliga grejer från Mads Norgaard, bland annat världens finaste kjol i både mocka och skinn!

mer av Ganni

Tuesday, August 17th, 2010

Idag har vi även fått in toppar och klänningar från danska Ganni. Riktigt härlig kvalité till bra pris och kanske det viktigaste av allt mycket snyggt!

Vad sägs om djurmönstrad topp med kinakrage som funkar lika bra till pennkjolen som till vida byxor eller smala jeans!

Pris 1099 kr

Eller varför inte en klassisk randa! Extra fint med små knappar på axeln!

Pris 899 kr

nygammal favorit!

Thursday, August 12th, 2010

Vi har återigen tagit in en gammal favorit, danska märket Ganni. Den här gången inte bara deras skor utan även kläder, som är minst lika grymma som pjucken! Klänningar och toppar kommer de närmaste veckorna men redan nu har vi fått in klackisar, bland annat de här härliga pumpsen som kommer platsa bra i min garderob för hösten, perfekt höjd så funkar både till dag och kväll och sen färgen….. finfin.

Pris 1 299 kr

Copenhagen!

Wednesday, August 11th, 2010

Känns ju lite stört att när butiken fylls med härliga höstkläder så drar vi iväg på första inköpstrippen för att titta på vår- och sommarkollektioner, första stopp blir Copenhagen Fashionweek. Det blir visningar, inköpsmässor och möten i en härlig blandning. Ska bli kul att spana in vår och sommarkollektionerna för 2011.

Veckans kap!

Wednesday, August 4th, 2010

Dessa mysiga t-shirts/tröjor finns hos oss i både grått och svart och är ett riktigt kap! Priset är endast 250 kronor så skynda in och fynda innan dom tar slut!!

Nytt från Cheap Monday

Tuesday, August 3rd, 2010

Idag trillade den här assköna kavajen från Cheap monday in. För sju hundralappar är den din och passar perfekt just nu när man vill börja shoppa nyheter till höstgarderoben.