Archive for October, 2010

Nya väskor!

Saturday, October 30th, 2010

Nu har vi äntligen fått påfylling av väskor från Decadent och en ny favorit är dessa lite “påsigare” modellerna.
Kom in till oss i butiken för att känna, lukta och kela med dessa pärlor eller klicka dig in på webbshoppen och beställ en idag!

Just nu på King Lily!

Thursday, October 28th, 2010

Nu har vi fyllt butiken med fina 5preview grejer. Välkommen in!!

Thursday, October 28th, 2010

Utlottning

Thursday, October 28th, 2010

Kommer du förbi ikväll på sofo-night så har du inte bara chansen att ta del av våra specialerbjudanden för kvällen utan också vinna en väska från 5Preview. Vi kommer ha utlottning av denna fina lilla skapelse (värde 700 kr).

Musiken för kvällen väljs av fina Johanna Asplund (Sahara Hotnights). Vi bjuder också på förfriskningar och popcorn så kom förbi och kvällshoppa! Öppet till 21.

King Lily+5Preview=SOFO-night

Wednesday, October 27th, 2010

Tillsammans med 5 Preview bjuder vi in till sofo-night på torsdag 28 oktober

King Lily är stolta över att som första butik i Stockholm kunna erbjuda kläder och accessoarer från 5 Preview Detta firar vi med att på torsdag har ett oemotståndligt introduktionserbjudande: 20% rabatt på allt från 5 Preview (gäller mellan 18-21).

nder kvällen kommer vi ha utlottning av en 5 Preview väska och du har även chansen att träffa designen bakom märket, Emili Mårtensson.


Redan funderat på nyårsklänning?

Tuesday, October 26th, 2010

Känns ju helt absurt att redan nu fundera på nyårsklänning men sanningen är den att tanken redan slagit mig. För min del så känns det som angenäma funderingar då jag ska fira nyår i Thailand och längtar något ofattbart mycket.

I förra veckan fick vi in två klänningar som direkt gick upp på min lista över potentiella outfits för nyårsafton, känns som de skulle funka alldeles utmärkt men även här hemma:)

Den svarta kommer från Minimum och kostar 799 kr

Den vita och svart kommer från Malene Birger och kostar 1 799 kr

5preview

Tuesday, October 19th, 2010

Nu har vi fått in kläderna från märket 5 prewiew!

Snygga t-shirts i både vanlig och oversize modell och en ascool tygpåse med texten “Coco what” : )

Höstnytt

Monday, October 18th, 2010

Vi har en massa nytt som kommit in nu! Denna top är från Bruuns bazaar och är perfekt att ha både till vardags och till fest. Kika in hos oss och spana på allt nytt och få lite inspiration i den mörka hösten. Välkomna!

Snygga handskar

Sunday, October 17th, 2010

Det börjar bli kallt nu och behöver du ett par nya snygga handskar så har vi vad du söker! För 500 riksdaler så är dom dina och du slipper frysa.

Chie Mihara

Saturday, October 16th, 2010

Nu är dom äntligen här!! Vi har efter en lång väntan äntligen fått in skorna från Chie Mihara. Nu är det först till kvarn som gäller..