Archive for January, 2011

BESATT AV BLUSAR

Sunday, January 30th, 2011

Vet inte vad det är men är otroligt förtjust i blusar just nu… vill ha blusar till jeans för 70-talslooken, blus till kjol för 40-tals looken. Ja, det känns helt enkelt som min garderob skulle må prima av lite nya härliga blusar och mitt ha-begär blir ännu större eftersom vi fått in en hel del oemotståndliga blusisar:)

Vad sägs om dessa favoriter från Bruuns Bazaar! Kommer snart upp i nätshoppen, pris 1 099 kr

HELG OCH IMORGON 12-16!

Saturday, January 29th, 2011

Efter lång väntan så har januarilönen så äntligen kommit och helt perfekt tajmat har vi fått in massor av fantastiska vårkläder. För att ni inte ska missa dessa nyinkomna godbitar så håller vi öppet även nu på söndag den 30:e, tiderna som gäller är 12-16!

Har du suktat efter något från höstkollektionen så har du nu ett gyllene tillfälle i helgen att fynda för nu kör vi på med ta 3 tre reaplagg betalat för 2 (det billigaste på köpet!)

Vi ses i helgen!

SOFO-NIGHT!!

Thursday, January 27th, 2011

och då har de flesta butikerna här i hoodsen har öppet till kl 21. Tror det kommer bli en himla mysig kväll så här i mörka och kalla januari. På King Lily blir det utställning med illustratören Lina Ekstrand och det kommer garanterat bli grymt för hon är så jäkla duktig. Under kvällen kommer vi också har specialerbjudanden, vad sägs om:

– ta tre reaplagg och betala för två (du får det billigaste på köpet)

– introerbjudande på vårt nya varumärke Rodebjer, blir 10 % på allt från nya vårkollektionen. En kollektion som är helt jäkla outstandig, inte konstigt att Carin Rodebjer fick pris för bästa design på årets Elle Gala!

(erbjudanden gäller endast 27 januari mellan 18.00-21.00)

oj, oj, oj…

Wednesday, January 26th, 2011

…. vad vi har varit dålig på att uppdatera denna sida, men skyller lite på att vi varit iväg på Berlin Fashionweek, vilket var helt fantastiskt och fantastiskt kommer morgondagens sofo-night också bli. Vi får finfint besök från Malmö av underbara illustratören Lina Ekstrand som kommer och visar sina härliga konstverk.

Så kom förbi imorgon och kolla in Linas utställning och passa samtidigt på att spana in alla vårnyheter  och slutspurten på rean samtidigt som du  mumsar i dig popcorn, sippa på något gott att dricka och lyssnar på musik från DJ Fox!

Kommer vara oemotståndlig erbjudan under kvällen , men mer om det imorgon…..

SOL!

Wednesday, January 19th, 2011

Idag har det varit vår i luften, äntligen sol och blå himmel! I butiken har vi fått in flera fina vårkläder med blommiga och skira tyger. Vackra klänningar och blusar från Bruuns Bazaar, Ganni och Designers Remix. Ett par otroligt läckra skor från Rodebjer har också fyllt ut vårt skosortiment.

Nu längtar vi efter plusgrader och tunnare kläder!

ELLEGALA!

Monday, January 17th, 2011

I fredags var det den årliga Elle-galan och man kan lugnt konstatera att de flesta valde att bära svart och att det var en herrans mix av olika stilar.

Blev lite extra glad när jag såg att Helena af Sandberg hade en otroligt vacker klänning från Rodebjers 10×10 kollektion som kommer senare i vår. Det är en exklusiv kollektion med tio olika klänningar , där varje klänning endast finns i tio exemplar och just denna gula klänning föll vi pladask för när vi var på inköpsmöte i höstas så den kommer ni hitta här på King Lily framåt vårkanten!!

På bilden (som vi lånat från Stureplan.se) ser ni också Carin Rodebjer som på galan välförtjänt vann priset Årets Designer!

MER RODEBJER….

Friday, January 14th, 2011

Ikväll håller vi tummarna för att Carin Rodebjer ska ro hem Årets Designer på Elle Galan!

Rodebjer är ett av våra nya varumärken för våren och vår absoluta favorit av alla de svenska designers som finns där ute. Så här skriver förresten DN :” Carin Rodebjer har skapat kläder i eget namn i ett decnnium och vunnit alla svenska designpriser som går att få. Men 2011 är allra särskilt Rodebjer-år då hennes vår- och sommarkollektion är den mest haussade bland alla svenska designers”

De första plaggen ur denna underbara kollektion har som sagt droppat in här på King Lily och nu ligger även några av dessa uppe i nätshoppen!

RODEBJER

Wednesday, January 12th, 2011

VÅRNYTT, VÅRNYTT, VÅRNYTT

Nu har vårnyheterna börjat komma in! Först ut är flera super fina plagg från Rodebjer. Toppar, klänningar och en kjol som ger ett STORT ha-begär!!! Kom förbi och pigga upp er i slaskvädret med dessa godingar som får en att längta extra mycket efter våren!

Välkomna!