Archive for August, 2011

Ugglornas armé är tillbaka!

Wednesday, August 31st, 2011

Äntligen har vi fått in fler ljusstakar från Danska House doctor. De kostar endast 100:- styck. Men snyggast är de i grupp.

Nytt i butiken!

Tuesday, August 30th, 2011

Snygga stövletter från Rodebjer har nu anlänt. Sköna, varma och väldigt eleganta. Finns i både cognac och svart.
Pris: 2799:-

Stickat som gör en glad!

Thursday, August 25th, 2011

Pris:1100:-

Glöm inte att det är Sofo-Night i kväll!!

10% på allt stickat! T.e.x. denna fina pärla!

Regnjackor från Garda!

Wednesday, August 24th, 2011

Vi gillar regnjackrna från Garda of Sweden väldigt mycket! De är snygga, mjuka och har ett följsamt matrial.
Dessutom med slag på ärmarna så att vattnet inte rinner ner på händerna samt en avtagbar luva.
Finns i två färger hos oss; Svart och leopard. Pris: 999:-


SOFO-NIGHT 25 AUG!

Tuesday, August 23rd, 2011

OJ, OJ VAD DET TRILLAR IN HÖSTGREJOR HELA TIDEN, DET ENA FINARE ÄN DET ANDRA. ÄVEN OM MAN HOPPAS INNERLIGT ATT SOMMAREN SKA GÖRA COMEBACK SÅ ÄR DET DAGS ATT INFÖRSKAFFA LITE SKÖNA HÖSTPLAGG SOM VÄRMER!

PÅ TORSDAG ÄR DET SOFO-NIGHT OCH VI HAR 10 % PÅ ALLT STICKAT PLUS ATT VI KÖR REAMANIA – 50 % PÅ ALLA REAPLAGG OAVSETT TIDIGARE REAPRIS.

KVÄLLEN TILL ÄRA VÄLJER DE UNDERBARA TJEJDUON JESSANA MUSIK. VI BJUDER PÅ FÖRFRISKNINGAR AV OLIKA SLAG. HOPPAS VI SES PÅ TORSDAG.

ÖPPET TILL 21. VÄLKOMNA!

KING LILY+GROLSCH BLOCKPARTY!

Monday, August 15th, 2011

DEN 19 AUGUSTI ÄR DET DAGS FÖR DEN FEMTE UPPLAGAN AV GROLSCH BLOCK PARTY. FÖR ATT FIRA FEMÅRINGEN BJUDS DET TILL FEST PÅ FEM GATOR – SKÅNEGATAN, NÄRKESGATAN, ÅSÖGATAN, SÖDERMANNAGATAN OCH NYTORSGATAN.

PÅ KING LILY HAR VI SJÄLVKLART ÖPPET EXTRA LÄNGE FÖR ATT FIRA VÅRT KVARTER! MELLAN 18.00-20.00 BLIR DET DJ’S, SUPERERBJUDANDEN PÅ REAN OCH VAD SÄGA OM 10 % PÅ ALLA HÖSTNYHTER. DESSUTOM BJUDER VI PÅ ÖL FRÅN GROLSCH.

OSA SENAST 19 AUG KL 17.00 TILL KONTAKT@KINGLILY.SE

Helg och sol

Saturday, August 13th, 2011

Solen skiner och rean fortsätter på King Lily. Nu har vi 50% på nästan all rea så kom in till oss på södermannagatan och fynda!

För er som är sugna på höstnyheter så har vi även många fina nyheter i butiken från bla Rodebjer, Designers Remix, Bruuns Bazaar och Mads Norgaard.

I helgen har vi öppet både lördag och söndag 12-16

Välkommen!

Ganni-part 2

Tuesday, August 9th, 2011

Ganni gör även super snygga skor.

I veckan kom de underbara pumpsen Tilde till butiken. Feminin modell i svart mocka med en diskret ankelrem och platå som ger skon en cool edge. Jätte fina till festklänningen men även till ett par skinnyjeans.

En favorit både hos oss på King Lily och Ganni.

Pris: 1599kr

Ganni-part 1

Tuesday, August 9th, 2011

Det danska märket Ganni blandar klassisk design med det bästa av senaste modet för att skapa en balanserad och inspirerande kollektion. Designkonceptet drivs av en grupp talangfulla, up-coming designers och konstnärer.

Vi har fått in fina nyheter från det här fantastiska märket, bla den här snygga skjortblusen som  passar till flera olika tillfällen. Under kavajen på kontoret eller med rött läppstift och pumps för utekvällen.

Material: 100% viskos Pris: 760kr