Bloggväder

Kollade precis in väderprognosen för närmaste dagarna och vad ska man säga… det verkar bli en hel del regn… Ja, ja ska man hitta något positivt med det, så är det väl att man de närmaste dagarna, utan dåligt samvete kan ligga i soffan och kolla film och spana in några av de otaliga bloggar som finns där ute på nätet. Ibland känns det dock som en bloggdjungeln men har två bloggar som jag spanar in regelbundet och det är min underbara vänner Sasa och Carins:

Sasa bloggar om livet som inredningsstylist och set designer. Här kan du få massor av inspiration och härliga skratt. www.familyliving.se/bloggare/sasa-antic/

Behöver du skönhetstips, då ska du kolla in Carins blogg, Carin är snygg som få, sjukt rolig och dessutom även svenska Elles skönhetsredaktör så hennes blogg hittar du på: elle.se/bloggar/beautydept.aspx

Några andra bloggar vi brukar klicka oss in på är:

fashion.elle.com

fifi-lapin.blogspot.com

sugardarlingvintage.com

jakandjil.com

carin_hellman

sugar-darling-vintage

sasa

Comments are closed.